Home">

Pubic Enemy No.2 Cock Cage

  • € 139,99

  • Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Denk ook aan
Mystim - Tension Lover Bedieningsunit € 149,99 Mystim - Tension Lover Bedieningsunit € 149,99
Cleaner en Glijmiddel - Waterbasis  € 9,99 Cleaner en Glijmiddel - Waterbasis € 9,99
Cleaner en Glijmiddel - Siliconenbasis  € 11,99 Cleaner en Glijmiddel - Siliconenbasis € 11,99
Verlanglijst
Product vergelijk

De Public Enemy No 2 is Mystim's nette en transparante kooi voor de pik met e-stim functie: hij laat je jou luidruchtige piemel opgekropt achter slot en grendel te houden, zodat hij niet stijf kan worden tot de vrouw des huizes, of de kapitein, met de sleutel en komt en hem vrijlaat.
Met de urethrale sound en haar 3 geleidende oppervlakken, links, rechts en onder de schacht van de penis kan de gevangene naar hartelust worden behandeld met tintelingen, samentrekkingen of pulsaties in precies de intensiteit die hij verdient.

Om de junior van alle mannen te passen, kan de lengte van onze Public Enemy No 2 individueel aangepast worden in 4 lengtes en de diameter in 6 verschillende stappen.

Omdat zijn urethrale sound en geleidende oppervlakken in een mum van tijd verwijderd kunnen worden, is onze kuisheidsgordel voor eigenzinnige heren perfect voor zelfs degenen die e-stim nog niet ontdekt hebben.
En als een gevangene later te eigenwijs wordt, kan de geleidbaarheid gemakkelijk kan worden hersteld.

Bovendien wordt de Public Enemy No 2 geleverd met een elegante opbergtas die voldoende ruimte voor het brede scala aan accessoires biedt.
Levering omvat niet alleen de kooi, de urethrale sound en de geleidende pads, maar ook compatibel 2 mm. voedingsdraad om de kooi te verbinden met één van onze power boxes. Bovendien is er ook een uitgebreide handleiding in 6 talen.

Een metalen slot met gegraveerd Mystim schild en een set van 5 plastic zegels zorgen ervoor dat er geen ontsnappen aan de Public Enemy mogelijk is.
Voor vergeetachtig subs zijn er genoeg naambordjes met de regel "handen thuis - deze gevangene behoort tot...", die passen in de houder van de kooi.
Als een kleine herinnering aan wie de inhoud van de kooi bezit.  

Afmetingen:
Lengte: 8,2 centimeter, steeds met 4 millimeter te verlengen.
Binnendiameter: 3,4 centimeter bij opening, 4,7 centimeter op het wijdste punt. De opening diameter is naar 6 afmetingen aan te passen, van 3,3 tot 5,4 centimeter


Let op! De elektrofunctie is alleen te gebruiken wanneer aangesloten op de Mystim Tension Lover of Mystim Pure Vibes bedieningsunit. 

             

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Pubic Enemy No.1 Cock Cage

Tags: pubic, enemy, no.2, cock, cage, mystim

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL