Online Lingerie Bestellen

MeerGenot.nl is het adres voor het bestellen en kopen van verleidelijke lingerie en spannende nachtkleding voor zowel mannen als vrouwen. In onze webshop vind je erotische fetish kleding, bh-setjes, sexy jurkjes en nog veel meer spannend ondergoed. De collectie van MeerGenot wordt continue aangevuld met de meest spannende outfits en sets, zodat je altijd iets nieuws weet te vinden. Tevens is onze lingerie verkrijgbaar in alle soorten en maten, van extra small tot queen size! De lingerie die wij verkopen voldoen altijd aan belangrijke eisen, zoals comfort, kwaliteit en de mate van verleiding. Je vindt hier dus altijd alleen de mooiste lingerie!

Let op! Eenmaal besteld kan (de meeste) Lingerie uit hygiënisch oogpunt niet meer worden geruild of teruggenomen (zoals bijvoorbeeld; kousen, slip, string, latex producten en/of setje waarin een van deze artikelen voorkomen enz. , tenzij het een defect betreft. (neem bij twijfel vooraf contact met ons op via info@meergenot.nl)

Ben je niet op zoek naar een lingerie setje voor jezelf, maar juist voor je partner? Ook dan ben je bij MeerGenot van harte welkom. Van spannende lingeriesetjes, jurkjes, kousen, strings, babydolls, korsetten, slipjes en meer: je vindt het hier allemaal. Lingerie is essentieel voor iedere vrouw en het is het eerste wat de vrouw 's ochtend aantrekt. Het is dan ook belangrijk dat dit kledingstuk comfortabel zit en van goede kwaliteit is. Direct shoppen naar spannende lingerie? klik dan hier!

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL