Home">

Gnetics Penis Extender

  • € 129,99

  • Beschikbaarheid: 2 werkdagen
Verlanglijst
Product vergelijk

Apparaat voor penisvergroting

Gnetics Extender is een apparaat gemaakt om de natuurlijke groei van het penisweefsel te stimuleren. Het apparaat helpt erbij de maat te vergroten en de kromming te corrigeren. Het is makkelijk te gebruiken, veilig en het apparaat kan voor een aantal uur onder de kleding gedragen worden.

Gnetics Extender zorgt voor:

  • Een toename van de lengte en dikte van de penis
  • Hulp bij het verbeteren van erecties en seksuele reactie
  • Een correctie van de kromming van de penis (tot op zekere hoogte)

Hoe werkt het?

Uiteraard heeft het mannelijk lid zijn beperkingen met betrekking tot lengte en dikte. Omdat de grootte is gekoppeld aan de capaciteit van de corpora cavernosa, welke bloed opslaan tijdens de erectie.

Gnetics Extender is gebaseerd op het principe van trekkracht, dit geldt voor de langwerpige lichaamsdelen zoals de penis. In dit geval zodat de penis geleidelijk en progressief kracht uitdraagt. Dit zorgt ervoor dat de groei van het penisweefsel, het erectieweefsel en het bindweefsel wordt aangemoedigd.

Ergoturn Systeem

Het Ergoturn systeem is een unieke en gepatenteerde technologie in samenwerking met de Gnetics Extender, waarmee u de ledematen in de natuurlijke positie kunt plaatsen om eventuele pij te vermijden.

Deze technologie is nieuw op de markt met gelijkwaardige producten. De componenten zijn ontwikkeld met inachtneming van biologische en technologische gegevens. Het zorgt voor een radius van 45º in plaats van de normale 13º. Dit maakt de Gnetics Xtender uniek ten opzichte van anderen. Gnetics Extender gebruikt de tractie om uw penisgrootte gemakkelijk en veilig te verlengen.

Gebruiksaanwijzing

Het gebruik van de Gnetics Extender is erg makkelijk, zoals uit de instructies blijkt. De juiste manier om het apparaat te dragen is in slappe toestand. De tijd kan variëren van 4 tot 9 uur per dag. De behandeling bestaat uit twee stappen en elke wijziging in de behandeling kan zorgen voor veranderde resultaten.

Meest gestelde vragen:

Veroorzaakt het gebruik van de Gnetics Extender pijn?

Wat te verwachten is, is dat u allereerst de aanwezigheid van het apparaat op zal merken en dit kan ongemak veroorzaken. Zodra u het apparaat een paar weken gebruikt heeft, verdwijnt dit gevoel volledig.

Is er een minimum wat betreft de maat van de penis om Gnetics Extender te kunnen gebruiken?

Ja, zonder in stijve toestand te zijn, dient de penis minimaal 8 cm lang te zijn. Vanaf deze lengte kan elke persoon het apparaat gebruiken

Wat is de toegestane leeftijd om de Gnetics Extender te gebruiken?

Vanaf 18 jaar is het wettelijk toegestaan om het product te kopen.

Heeft het gebruik van de Gnetics Extender verder nog bijwerkingen?

Wanneer u wonden, zweren, spataderen, een ontsteking aan de prostaat, een SOA of andere kwalen heeft, wordt afgeraden het apparaat te gebruiken totdat het probleem behandeld is.

Bediening
Bediening Handmatig
Diameter
Diameter Groter dan 5.0 cm
Functies
Functie Penis Vergrotend
Geslacht
Geslacht Man
Kleur
Kleur Wit,Goud
Lengte
Lengte 15 - 20 cm
Materiaal
Materiaal TPR (Rubber),ABS (Plastic),Metaal
Power
Power
Waterproof
Waterproof Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: gnetics, penis, extender, vergroting, 500cosmetics aanbiedingen

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL