Hoe kan ik betalen

BETALING:

Het door u verschuldigde bedrag kan op de navolgende manieren worden voldaan.

  • Vooruit betalen op ING Bank IBAN: NL43INGB0007827534 t.n.v. KSP te Veendam o.v.v. uw bestelnummer
  • Via iDEAL
  • Via Mister Cash (Belgische gasten) 
  • Via Paypal 
  • Achteraf betalen via Klarna
  • Via P24 voor onze Poolse klanten in Nederland
  • Via Belfius
  • ING HomePay 

 Alle prijzen op deze site zijn inclusief BTW.

 

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank of de SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. Hierbij maken wij gebruik van MultiSafePay als betrouwbare betaal provider.
 

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders nu online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig via Mollie hier betalen!

 

Hoe werkt Achteraf Betalen?

LET OP!! ALs je voor deze optie kiest ben je wettelijk verplicht om te betalen. Plaats dus geen “test bestelling” als je weet dat je toch gaat afbreken.
Zodra u namelijk de gegevens hebt ingevuld en op de bevestigingsknop hebt geklikt, gaat de betaalprovider (Klarna) een creditcheck uitvoeren en worden er al kosten gemaakt.
U ontvangt dan bij acceptatie automatisch de factuur voor de bestelling en bent op dat moment wettelijk verplicht deze factuur ook te betalen.

Met ‘achteraf betalen’ bestelt u eerst het product en betaald u achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als u onderweg bent of als u geen reader of creditcard bij de hand hebt. Bent u niet bekend met de webshop of wil je het product eerst zien, betaal dan achteraf met Klarna. Eerst zien, dan betalen!

Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Klarna uw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen hebt u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval u wel bent toegelaten zal uw bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. U ontvangt namens de webwinkel het product en namens Klarna een factuur per e-mail. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?
Indien u niet binnen 14 dagen hebt betaald zal u door Klarna worden herinnerd t.b.v. uw openstaande schuld. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Klarna een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.

Wat moet ik doen als ik geen factuur heb ontvangen?
U kunt een e-mail sturen aan
info@meergenot.nl om de factuur alsnog op te vragen. Check vooraf ook uw spambox of prullenbak.

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL