BDSM-artikelen

Bondage en SM zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de wereld van erotiek. Niet alleen extreme figuren wagen zich nog aan het vastbinden van hun partner, ook de mainstream bevolking doet steeds vaker een gooi naar de meer kinky kant van seks. Mede dankzij het succes van titels als Vijftig Tinten Grijs zie je bondage en SM steeds vaker om je heen. Natuurlijk zijn we bij MeerGenot.nl ook op de hoogte van deze trend, en staan we je graag bij bij het verwezenlijken van je stoute dromen.

Let op! Eenmaal besteld kunnen (de meeste) BDSM speeltjes uit hygiënisch oogpunt niet meer worden geruild of teruggenomen tenzij het een defect betreft. (neem bij twijfel vooraf contact met ons op via info@meergenot.nl)

Het maakt niet uit of je fan bent van hardere vormen van BDSM of juist speels wilt beginnen met zijden sjaals en pluchen handboeien: op de BDSM Sextoys pagina van MeerGenot.nl vind je werkelijk alles op het gebied van SM. Tikken geven met een zweep, elkaar vastbinden met complete bondagesets of gebruik maken van knevels en klemmen. Wat je BDSM-fantasie ook is, bij MeerGenot.nl komt hij zeker uit.

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL