50 Shades of Grey Sextoys

Toen in mei 2011 het boek 50 Shades of Grey van E.L. James werd uitgebracht, kon niemand verwachten wat het boek voor effect zou hebben op de wereld. In vrijwel alle landen waar het boek werd uitgebracht ontstond een massale vraag naar BDSM-artikelen en werden mensen veel meer open minded over hun seksualiteit en 'perverse' fantasieen. Het is inmiddels al lang niet meer extreem om je partner vast te binden en steeds meer mensen wagen zich aan bondage en SM. Natuurlijk kan je ook op MeerGenot.nl terecht voor de spannendste 50 Shades of Grey sextoys, lingerie en natuurlijk de films en boeken zelf.

Let op! Eenmaal besteld kunnen (de meeste) 50 Shades of Grey speeltjes uit hygiënisch oogpunt niet meer worden geruild of teruggenomen tenzij het een defect betreft. (neem bij twijfel vooraf contact met ons op via info@meergenot.nl)

Lijkt het jou ook wat om je stoutste dromen en SM fantasieen zoals deze in 50 Shades of Grey beschreven werden uit te leven? Het maakt echt niet uit of je fan bent van hardere vormen van BDSM of juist speels wilt beginnen met zijden sjaals en pluchen handboeien: op de 50 Shades of Grey Sextoys pagina van MeerGenot.nl hebben we alles in de aanbieding om heel wat spannende en kinky nachten tegemoet te gaan. Denk hierbij aan speeltjes om je partner vast te binden, zweepjes, blinddoeken en nog veel meer. Hoe kinky durf jij te gaan?

Altijd bereikbaar
info@meergenot.nl
Niet goed geld terug
Binnen 14 dagen ruilen
Discrete verpakking
Simpele bruine doos
Snelle verzending
Dagelijks met PostNL